Mito Active – efter 19 uger/+4 mdr.

mito1
Den 4 februar skrev jeg et indlæg, om et forholdsvis nyt produkt på markedet, som hedder Mito Active. Jeg skrev blandet andet, at jeg ville teste produktet på mig selv og derefter dele min erfaring her på bloggen.

 

Kort fortalt om Mito Active:

Mito Active er et speciel fremstillet koncentrat, baseret på videnskabeligt udvalgte sorter af ribs og solbær med højt indhold af polyphenol, samt magnesium, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt bidrager til et normalt energistofskifte og muskelfunktion. læs mere i indlægget fra 4 februar under Sundhed og Fødevarer.

 

Her er så min vurdering efter 19 uger

Jeg har taget Mito Active (30 ml) regelmæssigt i over 4 måneder, samtidig med at jeg har passet min løbetræning, som jeg skulle. Jeg har i gennemsnit løbet 29 km om ugen, siden jeg startede med at tage Mito Active. Jeg har spist som jeg plejer og taget de kosttilskud jeg plejer. Min sengetid har jeg også passet og stået op tidligt om morgen, nøjagtig som altid.

 

 

I forhold til min løbetræning

Har jeg ikke på noget tidspunkt følt mig træt eller tung i kroppen, noget jeg ellers synes, jeg godt kunne døje lidt med forhen. Jeg har også kunne holde min kilometertid, selvom jeg måske Mito activedagen før, havde løbet en længere tur på 15 km. Det synes jeg tidligere ellers godt har kunne være en udfordring. Så jeg synes virkelig, at det har gjort en forskel for min træning og udholdenhed. Jeg skal dog være ærlige og sige, at jeg ikke ved om det skyldes Mito Active, en kombi af de tilskud jeg tager eller blot det faktum, at jeg er kommet i total topform?!

Mit helbred

Mit helbred har været super og jeg har ikke været lagt ned af influenza eller hoste som resten af familien var det i slut vinter, start forår. ribsogsolbær
Det plejer ellers altid at være min mand, der går fri og mig, ungerne får smittet. Men i år har det altså være omvendt og jeg har ikke været syg. Igen, kan jeg ikke love eller påstå, at det skyldes Mito Active, men jeg har taget det hverdag og det har min mand ikke. Han tager ellers de samme kosttilskud som jeg (fiskeolie, Vita Biosa og ekstra D-vitamin).

Vil jeg anbefale det?

Ja vil klart anbefale Mito Active, hvis man træner meget, har et skrøbeligt heldbred eller er kræftramt. Jeg er i hvert fald blevet glad for at tage det og føler, at det har en effekt på mig og min krop. Jeg synes dog produktet er ret dyrt, da det koster 249 kr. for en flaske, som holder små 3 uger. Det er 12-15 kr. om dagen og det synes jeg er ret mange penge.

Jeg holder personligt selv øje med tilbud, blandt andet køre Matas ofte 3 produkter for to produkters pris og så får man da i hvert fald en gratis.

Scroll to Top