16 uger = minus 16kg

før og efter

Størstedelen af de klienter, jeg hjælper med at tabe sig via kostomlægning, taber sig og når de mål vi har sat i fællesskab.

Desværre er jeg bare rigtig dårlig til at få taget før og efter billeder, mest fordi jeg synes det kan være lidt grænseoverskridende at spørger, hvilket er lidt noget pjat, for folk kan jo blot sige nej. Men Bjarne her, har været så fantastisk at tage et billede uge, for uge, gennem hans 16 ugers forløb hos mig. (det kommer I til at se på et blogpost på et tidspunkt)

I 16 uger spiste Bjarne efter de kostråd han fik udleveret, efter hans første besøg hos mig. Kostrådende eller kostplanen, blev udarbejdet udfra den måde Bjarne spiste på i forevejen, dog optimeret og sat i system i mængder osv. Dernæst havde vi ugentlig mailkorrespondance, hvor Bjarne fortalte hvordan det gik, hvad vægten var, hvad der evt. var svært osv. Hver fjerde eller femte uge kom han så til kontrolmåling, hvor han nøje kunne følge med i hvor på kroppen han havde tabt sig og hvad muskelmassen sagde.

Der er ingen tvivl om, at Bjarne har været en rigtig “mønsterelev” og virkelig gjort det godt. Men han har også et krævende arbejde med mange rejser og har altså alligevel formået, at holde sig til kostens pricipper til trods for mange forretningsmiddage osv.  Så det kan altså godt lade sig gøre, at tabe en del kilo, selvom man også rejser meget og spiser en del ude, det er Bjarne et pragteksemplar på.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at ringe på 51604220 eller skrive en mail stina@dannerfjord.dk

 

Scroll to Top