FOREDRAG OG UNDERVISNING

KOST OG KRÆFT

Målgruppe: Kræftpatienter og pårørende

  • I dette foredrag, sætter jeg fokus på vigtigheden af rigtig ernæring under- og efter et sygdomsforløb. Jeg tager udgangspunkt i den veldokumenteret forskning der er på området, men inddrager også hel ny forskning, der måske har en anden interessant vinkel på ernæring og kræft. I mine foredrag, bruger jeg også mine mange års erfaring med kræftpatienter og deres pårørende, og deler ud af de oplevelser jeg har haft og fået gennem mit arbejde med både patienter, læger og sygeplejesker.
  • Foredraget giver brugbare redskaber, som er lige til at tage med hjem, og det er fyldt med gode eksempler, produkter og råd til hvordan man kan overkomme de svære spisesituationer, der kan opstå ved en kræftsygdom. Foredraget stiler imod, at være med til at skaber en bedre ernæringsmæssigbalance hos den enkelte.
  • Uanset om du er kræftramt eller pårørende, vil du gå fra foredraget med ny og spændende viden som du kan bruge i din dagligdag.
DBO (dansk brystkræft organisation) skrev således, efter jeg havde holdt et foredrag for deres medlemmer. “Kostvejleder og ernæringsekspert Stina Dannerfjord gav indblik i, hvordan man som kræftpatient bør sammensætte sin kost, så den modarbejder kræft og styrker kroppen”.

SUND LIVSSTIL

Målgruppe: Alle med interesse for kost & sundhed

  • Kost og ernæring fylder meget i vores hverdag og de fleste af os, vil gerne være sunde og raske. Men det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange kostråd, nye påhit og lynkure som vi konstant bliver bombarderet med i medierne. Hvad er sundt, hvad skal man kun spise lidt af og hvad er bedst at holde sig helt fra? I dette foredrag forsøger jeg at skabe klarhed om de mange myter, nye trends og forvirrende varedeklarationer, så det bliver lettere at træffe et sundt valg.
  • Sund livsstil tager udgangspunkt i en typisk hverdag med et fuldtidsjob, fritidsinteresser, børn og mange andre aktiviteter, der gør det svært at nå det hele.
  • Foredraget er fyldt med gode og brugbare råd og værktøjer til, hvordan den enkelte kan ændrer sine kost- og ernæringsvaner, således at man opnår en bedre balance og derved et sundere liv.
  • De emner jeg berøre kan skræddersyes efter ønske og behov.
Scroll to Top