Vægttabsforløb

Alle mine forløb bliver tilpasset den enkelte og de behov den enkelte har.

SYGDOMSRELATERET FORLØB

Ved sygdomsrelaterede problemstillinger, er det ofte nok med en vejledning af ca. 50 minutters varighed. Herefter vil der typisk være behov for en enkelt opfølgning.

Pris for konsultation bestående af samtale, måling på Inbody570 samt udarbejdelse af individuel kostplan; 1800kr.

VÆGTTABSFORLØB

Ved ønske om vægttab har jeg følgende forløb som standard, men laver også individuelle forløb alt efter behov.

6 UGER:
Opstartssamtale samt scanning på InBody 570. Der udarbejdes en kostplan på baggrund af den enkeltes behov og vaner – ofte en optimering af eksisterende spisevaner. Herefter er der 4 uger med ugentlig feedback pr. mail eller telefonsamtale, hvor du guides og motiveres til at nå dine personlige mål. Forløbet afsluttes med en samtale og måling på InBody 570.
Realistisk vægttab 4-6 kg

8 UGER:
Et forløb på 8 uger er præcis det samme som et 6-ugers forløb, dog med en ekstra kontrolmåling samt samtale i midten af forløbet. Forløbet afsluttes ligesom et 6- ugers forløb, nemlig med en samtale og afsluttende måling på InBody 570.
Realistisk vægttab 6-8 kg.

12 UGER:
Indeholder det samme som de andre forløb, her får du dog 2 kontrolmålinger/samtaler. Ligesom de andre forløb, afsluttes med en samtale samt en afsluttende måling på InBody 570. Realistisk vægttab 9-12

20 UGER:
Et forløb på 20 uger, er til dig der har lidt mere end blot et par overflødige kilo. Du vil igennem hele dit forløb blive holdt i “hånden”, guidet og motiveret, således at du vil opnå dit ønskede vægttab. Du vil også blive rustet til at træffe de gode og sunde valg og vi vil sammen arbejde på de dårlige vaner, der har været med til at give dig ekstra kilo på sidebenene. I dette forløb vil du komme til kontrol ca. hver 4. uge. Forløbet afsluttes som de andre forløb, med en samtale og afsluttende måling på InBody 570.
Realistisk vægttab 18-20

Prisen for det mindste forløb starter på 3.800 kr.

Scroll to Top