InBody

InBody er den førende elektroniske analysator af kropssammensætning, anerkendt for sin enestående præcision og reproducerbarhed.

INBODY570 SCANNING

Hvad kan en InBody570 scanning give dig?

1. Effektive beregninger af din vægt, muskelmasse, kropsfedt samt kroppens totale indhold af vand.

2. Præcise oplysninger om netop din krop og den måde den er skruet sammen på,
således at jeg effektivt kan skræddersy en kostplan, der passer til dig og dit behov og med fokus på at tabe kropsfedt og samtidig bevare muskelmassen.

3. Body mass index (BMI), basal stofskifte (mængden af forbrændte kalorier ved en hvile sats) og segment analyse (arme og ben) af muskel- og fedtmassen.
Disse oplysninger vil i et forløb hjælpe og guide dig til et sikkert vægttab, hvor fokus selvfølgelig er tab af kropsfedt men bevarelse af muskelmasse.

4. Intra-abdominal fedme samt talje/hofte (T/H) ratio
– begge sundhedsparametre, der er bedre korreleret til anden sygdom end BMI eller vægten alene. For meget fedt om livet og mellem organerne er usundt og det er bevist i talrige undersøgelser, hvorfor det er den primære sundhedsårsag til, at maven bør holdes slank.

5. Dit totale indhold af kropsvæske, med en forskel på intra- (indeni cellen) og ekstracellulær (udenom cellen) væske
– er super relevant ved sygdomme, men kan også afsløre ødemer (væskeophobning) i forbindelse med inflammation eller skader.

Hvorfor skal du ikke basere din nuværende sundhedstilstand på din vægt alene?

Fordi forholdet mellem muskelmasse og kropsfedt er mere meningsfuldt og vigtigere end kropsvægten alene. Muskel vejer jo mere end fedt, så en mager muskuløs person kan veje mere end en person med en højere mængde af kropsfedt. Desuden er det også væsentligt, hvordan fedtet er fordelt ikke kun kosmetisk men så sandelig også for sundheden.

En InBody570 scanning er særlig interessant for dig, der går op i din sundhed og træning, men kan også være til stor hjælp for dig som er syg eller i genoptræning.

Den måler kroppens vand, muskelmasse og kropsfedt ved at passere tre frekvenser af strøm gennem kroppen mellem otte kontaktpunkter. Dette muliggør en yderst nøjagtig måling af kroppens fordeling og sammenlignes InBody570 med en DEXA scanner, finder man en nøjagtighed på 98 %. Til forskel fra en DEXA scanner, tager en måling på InBody570 mindre end et minut.

Scroll to Top