image-burger

At snyde (sig selv) er ikke vejen frem

Jeg kender det godt selv, det der med at pynte på sandheden, men det er jo egentlig noget fiblanks. Den eneste man snyder, er jo en selv.

Man behøver jo ikke få dårlig samvittighed over at spise en burger i ny og næ, heller ikke selvom den er fra McDonalds. Problemet er hvis det er noget der sker flere gange om ugen og hvis man også lige køber sodavand, fritter og milkshake, så begynder det at veje tungt på vægtskålen.

I en menu med en Bic mac burger, en lille fries og en sodavand er der 940 kcal, 39g fedt og 28g protein. Jeg sluttede mit måltid med en Mc Flurry with oreo som “kostede” 510 kcal, 17g fedt og 12g protein – Altså 1450 kcal, 56g fedt og 40g protein i alt for sådan et festmåltid.

Det er ret mange kalorier for et måltid, særligt hvis man tænker på, at en inaktiv kvinde ikke skal have meget mere end ca. 1800 kcal.

Så næste gang du har behov for at pynte på sandheden, burde du måske lige stoppe op og spørger dig selv, om det nu også er det værd?!? Eller om du måske i virkeligheden godt lige kunne overskue at lave din egen burger derhjemme med ekstra grønt og uden fritter eller om du måske bare skulle snuppe en salat:-)

At lyve hjælper i hvert fald ikke på vægten eller sundheden.

Scroll to Top