Matas tester min InBody570

Jeg har haft besøg af SKØNS journalist Camilla Folsach Madsen, der tester Indbody570. Læs om hendes oplevelse i artiklen nedenfor eller set det i Matas blad SKØN nr. 134 (her fra Januar)

Du kan også læse om, hvordan jeg bruger InBody570 i et længere vægttabsforløb, hos en af mine klienter, der indtil videre har tabt 15 kg på tre og en halv måned.

Matas

 

Sarah har været igang i 3,5 måned – hen over jul og nytår og hun gør det bare super flot og har foreløbigt tabt 15 kg. Hun kommer ca. hver fjerde til femte uge, for at blive kontrolvejet på InBody570.

Her kan du læse hendes oplevelse af maskinen.

Sarah 31 år skriver: Gennem mit forløb hos Stina Dannerfjord bliver InBody570 brugt til at give en status på min krop. Ikke kun med fokus på selve vægten, men også for at se hvordan væske, fedt og muskelmasse er fordelt. Jeg havde ikke tænkt at der ville være en speciel forskel fra dem man kan gøre brug af i fitnesscentrene hvor man kan få målt sit BMI, men det har været helt anderledes og været med til at øge min motivation. Ved en af mine konsultationer hos Stina havde min vægt stået stille i 2 1/2 uge, hvilket var ret frustrende. Da jeg så blev målt på InBody570 kunne man se at jeg havde tabt 3 kilo fedt og taget 1 kilo på i muskelmasse siden sidste konsultation. Det var virkelig en motivation for mig, da det virkelig gik op for mig, at fedt, væske og muskelmasse sagtens kan omfordele sig uden at man kan se det på vægten. Jeg gik super glad fra Stina, fyldt med mere motivation på, at fortsætte min livsstilsændring.

Scroll to Top