Min livsstil – Femina uge 12

Femina1morgen rituale

I denne uges udgave af Femina, bliver jeg omtalt på siderne “Min livsstil”.

Jeg vil gerne dele mit sundheds-tip med jer her på bloggen og kort fortælle lidt om de forskellige kosttilskud jeg tager:-)

  • 1 stort glas vand – enten neutralt eller med lidt friskpresset citronsaft
  • 20-30 ml. Vita Biosa
  • 1 spsk. Nordic Naturals Omega-3 fiskeolie
  • C- og D-vitaminpille

Vita Biosa  er et probiotika der går ind og tilfører tarmsystemet en sund og naturlig bakterieflora. Det består af bla. 7 forskellige aktive kulturer af bifido- og mælkesyrebakterier, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter. Det er super godt til at genoprette en sund tarmbakterieflora, eksempelvis efter antibiotikabehandling, og styrker derved også kroppens modstandskraften.

Nordic Naturals Omega-3 er en ret enestående fiskeolie med den perfekte sammensætning af EPA (Eicosapentaensyrer) og DHA (Docosahexaensyrer) som er de virksomme fedtsyrer i fiskeolien. Nordic Naturals omega-3 smager, efter min mening, langt bedre end andre fiskeolier og er derved langt lettere at få ned. Jeg plejer altid at sige, at der er ikke dét, fiskeolie ikke er godt for – men skal jeg nævne lidt, vil jeg fremhæve at det styrker immunsystemet, virker anti-inflammatorisk og tilfører kroppen og huden fugt indefra. (Jeg vil på et tidspunkt skrive et længere indlæg om fiskeolie). Når jeg tager olien, tager jeg altid en skive citron lige bagefter eller et glas vand med lidt citron i. Herved fjernes den mulige oliebelægning i munden og fiskesmagen fjernes også.

C- og D-vitamin tager jeg også dagligt. C-vitamin tager jeg mest af alt for at booste mit immunsystem, men jeg tager det også lidt for at stimulerer dannelsen af collagen, for herved at holde min hud smuk, frisk og elastisk:-) D-vitamin tager jeg, fordi det nærmest er umuligt at spise sig til gennem kosten og fordi vi kun kan danne det i huden fra maj til september – resten af året er UV-strålerne ikke stærke nok. D-vitamin er ligesom C-vitamin enormt vigtig for vores immunsystem og så kan vi ikke optage calcium uden tilstedeværelsen af D-vitamin.

Scroll to Top