Kogebog18764

Pandekager med banan, speltflager og friske bær

I vores pandekager bruger vi æg, men der findes op til flere opskrifter på veganske pandekager på nettet.

1 æg

1 mindre banan

1 spsk. speltflager

2 dadler

vegansk smør til stegning

friske bær til pynt

Blend ingredienserne sammen. Varm en pande op, tilsæt en klat smør og brug en spiseske til at fordele massen på panden.  Steg kort på hver side, til de er gyldne, og server med friske bær på toppen!

blank

Energi pr. portion

Energi: 300 kcal, 11g protein, 36g kulhydrat, 11g fedt og 5,1g kostfibre

Ønsker du at sparre kalorier

Undlad da de 2 dadler

Energi: 260 kcal, 11g protein, 28g kulhydrat, 11g fedt og 4,2g kostfibre.

Hvis du er fysisk aktivt tilsæt da

1 ekstra æg samt en ekstra spsk. speltflager og 1 spsk. soyamel (hvis konsistensen stadigvæk er ”løs”, brug da lidt mere soyamel)

Energi: 410 kcal, 22g protein, 37g kulhydrat, 18g fedt og 5,9g kostfibre.

Hindbær som ellers ser så fine og porøse ud, er spækket med kostfibre og indeholder 4,5g/100. det betyder at du ved at spise 100g hindbær får dækket 20% af dit daglige behov for kostfiber

Scroll to Top