psykoterapi

Vi lever i en verden, hvor tempoet er højt og hvor vi primært er tilstedet i hovedet og vores tanker. Mange af os, har en ringe forbindelse til vores krop og har derved også svært ved at mærke den. Mærke de forskellige følelser, mærke os selv og vores jordforbindelse. Det gør os let usikre, på os selv, hvad vi føler og hvordan vi skal tackle forskellige situationer. En dårlig kontakt til os selv og vores krop, kan let give os stress, angst, gør os triste eller give problemer med spisning.
 

Hvad er psykoterapi:

Psykoterapi er samtaleterapi, der ved hjælp af samtaler fokuserer på først at identificere og derefter at ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, der ligger bag problemerne eller symptomerne. Du vil igennem terapien italesætte og arbejde med de følelser, tanker og handlinger, der gør, at det kan være svært for dig at håndtere din dagligdag eller som er medvirkende til at du eksempelvis overspiser eller underspiser, bliver stresset, trist eller føler angst.
Jeg vil igennem terapien støtte og hjælpe dig med at få indsigt i og forstå de problemer der påvirker der og derigennem give dig de værktøjer, du har brug for, for at fungere bedre i hverdagen og derved få en højere og bedre livskvalitet.
 
Pris: 70 minutter 999 kr.
parterapi: 90 min. 1400 kr
Scroll to Top